Dr.Oetker Vitalis SuperMuesli bez dodanog šećera 420 g

Dr.Oetker Vitalis SuperMuesli Bez Dodanog Šećera 420 G

4,64 €/kom

Cijena za j.m.: 11,05 €/kg
Hrskavi muesli užitak bogat žitaricama, udjelom balastnih tvari od 23% te niskim udjelom šećera od samo 1,5% koji je prirodno sadržan u sirovinama idealan su odabir za zdraviji doručak.

Opis proizvoda

ProizvođačDr.Oetker Kft., Franck u. 38-40, Jänossomorja, Mađarska
Zemlja/mjesto podrijetlaMađarska
Upute za upotrebu/pripremu40 g Vitalisa + 60 ml mlijeka (1.5% m.m.)
BrandDr.Oetker

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.780/426
Masti (g)16
od kojih zasićene masne kiseline (g)4,5
Ugljikohidrati (g)48
od kojih šećeri (g)1,5
Bjelančevine (g)11
Sol (g)0,5

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.