Tommy - Dućan na dlanu!

Nadalina Lovor cijeli 3 g

Nadalina Lovor Cijeli 3 G

1,53 €/kom

Cijena za j.m.: 510,00 €/kg

Lovor je nezamjenjiv začin pri spremanju divljači i jela na lovački. Također se koristi za riblje i mesne marinade, juhe i umake. Mogući su tragovi sezama, celera i orašastih plodova.


Opis proizvoda

ProizvođačLuxor d.o.o. Put Majdana 43A, Solin
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska, EU
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu.
BrandNadalina

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.