Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Vindija Gi Control Negazirano piće crni ribizl i jabuka 1,75 L

Vindija Gi Control Negazirano Piće Crni Ribizl I Jabuka 1,75 L

14,99 kn/kom

1.99 €/kom
Cijena za j.m.: 8,57 kn/l(1.14 €/l)
GI Control su inovativna skupina funkcionalnih pića niskoga glikemijskog indeksa s 12% voćnog soka od koncentriranog soka zaslađena samo šećerom iz voća.
Osim kontrole razine glukoze u krvi, funkcionalna pića GI Control kontroliraju apetit, sprječavaju debljanje te preveniraju dijabetes tipa 2 i kardiovaskularne bolesti. Inovacija zdravog osvježenja koje pruža GI Control proizlazi iz sastojaka od kojih je najvažniji Fruit up. To je prirodni šećer 100% iz voća (jabuka, grožđa, krušaka i citrusa). Fruit up je umjerene slatkoće i savršeno se uklapa u koncept prirodnih okusa funkcionalnih pića GI Control.

Opis proizvoda

ProizvođačPrehrambena industrija Vindija d.d. Varaždin, Međimurska 6, 42 000 Varaždin, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaPreporučeno čuvati na hladnom i tamnom mjestu.
BrandVindija, Gi control

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)153/36
Masti (g)<0,5
od kojih zasićene masne kiseline (g)<0,1
Ugljikohidrati (g)9
od kojih šećeri (g)8
Bjelančevine (g)<0,5
Sol (g)<0,01

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Tečaj€/kn:7,53450