Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Genera Neopitroid prah za insekte 100 g

Genera Neopitroid Prah Za Insekte 100 G

2,39 €/kom

17,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 23,90 €/kg(179,90 kn/kg)
Praškasti insekticid širokog spektra djelovanja, za brzu ručnu upotrebu.

Opis proizvoda

ProizvođačGenera d.d., Svetonedeljska 2, Kalinovica, 10436 Rakov potok, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati u dobro zatvorenoj izvornoj ambalaži na temperaturi ne nižoj od -5°C ni višoj od 35°C. Čuvati od vlage.
BrandGenera

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn