Neutro Roberts dezodorans Delicate 50 ml
%

Neutro Roberts Dezodorans Delicate 50 Ml

2,79 €/kom

Cijena za j.m.: 55,80 €/l

Akcija traje do 31.12.2049.

NC 30 dana: 3,98 €/kom

Neutro Roberts deo roll-on Pink Fresh vašem tijelu osigurava 48 sati aktivne zaštite od znojenja i neugodnih mirisa. Jedinstvena formula dezodoransa donosi vam vrlo učinkovitu zaštitu od neugodnih tjelesnih mirisa zahvaljujući kvalitetnoj apsorpciji znoja. Neutro R.deo roll-on Pink Fresh 50 ml ne sadrži alkohol i pogodan je za korištenje na raznim tipovima kože. Želite li njegujuće i osvježavajuće rješenje za zaštitu od znoja, Neutro Roberts deo roll-on Pink Fresh je odličan odabir.

Opis proizvoda

ProizvođačBolton Manetti RobertsVia Baldanzese, 177,50041 Calenzano Firenca, Italija
Zemlja/mjesto podrijetlaItalija
Upute za upotrebu/pripremuPustiti da se osuši prije odijevanja i ne nanositi proizvod obilno.
BrandNeutro Roberts

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.