Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Nivea Aloe&Hydration losion za tijelo 250 ml

Nivea Aloe&Hydration Losion Za Tijelo 250 Ml

5,57 €/kom

41,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 22,28 €/l(167,96 kn/l)
Nivea body lotion Aloe & Hydration 48 h. Nivea Aloe & Hydration losion za tijelo obogaćen je NIVEA SERUMOM ZA INTENZIVNU HIDRATACIJU i aloe verom. Pruža intenzivnu hidrataciju i vidljivo glađu kožu tijekom 48h. Odmah se upija, a vaša koža je umirena, osvježena i ugodno mirisna-nakon samo jedne primjene.

Opis proizvoda

ProizvođačBeiersdorf AG, Unnastrasse 48, 20253 Hamburg, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
BrandNivea
Neto količina250 mL

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn