Tommy - Dućan na dlanu!

Nivea Color Protect Regenerator za kosu 200 mL
%

Nivea Color Protect Regenerator Za Kosu 200 ML

2,99 €/kom

Cijena za j.m.: 14,95 €/l

Akcija traje do 17.04.2024.

NC 30 dana: 3,99 €/kom

NIVEA Color Care & Protect regenerator vašoj će obojenoj kosi pružiti aktivnu zaštitu i njegu. Jedinstvena struktura regeneratora jača vlasi kose i donosi prirodan sjaj. Zahvaljujući mnogobrojnim njegujućim sastojcima kosa postaje glatka i meka na dodir. Formula s Color Oil kompleksom i uljem makadamije intenzivno hidratizira kosu te osigurava postojanost boje. Tražite li aktivnu njegu kose i dugotrajnu lijepu i sjajnu boju, NIVEA Color Care & Protect regenerator je odličan izbor.


Opis proizvoda

ProizvođačBeiersdorf AG, D-20245 Hamburg
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
BrandNivea
Neto količina200 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.