Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Nivea kruti sapun za ruke coconut & almond oil 90 g

Nivea Kruti Sapun Za Ruke Coconut & Almond Oil 90 G

0,90 €/kom

6,79 kn/kom
Cijena za j.m.: 10,00 €/kg(75,44 kn/kg)
NIVEA coconut & almond oil sapun za ruke štiti od isušivanja i vašim rukama donosi osvježavajući miris i dugotrajnu njegu. Blaga formula sapuna s bademovim uljem i ugodnim mirisom kokosa pruža iznimno bogatu njegu vašim rukama. Dragocjeno bademovo ulje temeljito čisti i štiti vašu kožu te pruža prijeko potrebnu hidrataciju. Tražite li sapun za ruke koji će vašim rukama podariti savršenu mekoću i predivan opijajući miris - NIVEA coconut & almond oil sapun za ruke je rješenje za vas.

Opis proizvoda

ProizvođačBeiersdorf AG, Unnastrasse 48, 20253 Hamburg, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaTurska
Upute za upotrebu/pripremuNasapunajte ruke i isperite.
BrandNivea

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn