Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

NIVEA MEN black & White Invisible deo roll-on 50 ml

NIVEA MEN Black & White Invisible Deo Roll-on 50 Ml

27,99 kn/kom

3.71 €/kom
Cijena za j.m.: 559,80 kn/l(74.30 €/l)
NIVEA MEN Black & White Invisible Ultimate Impact roll-on antiperspirant muškarcima će osigurati 48 sati učinkovite zaštite od znojenja i neugodnih mirisa. Jedinstveni antiperspirant svojim aktivnim sastojcima štiti kožu od neugodnih mirisa te donosi predivnu svježu notu tijekom čitavog dana. Roll-on ne izaziva iritacije, već kožu čini ugodno mekanom i čistom. NIVEA MEN Black & White Invisible Ultimate Impact roll-on antiperspirant ne ostavlja tragove na svijetloj i tamnoj odjeći te je savršen izbor za svakodnevnu njegu muške kože.

Opis proizvoda

ProizvođačBeiersdorf AG, Unnastrasse 48, 20253 Hamburg, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
BrandNivea
Neto količina50 mL

Nutritivne vrijednosti

Masti (g)0
od kojih zasićene masne kiseline (g)0
Ugljikohidrati (g)0
od kojih šećeri (g)0
Bjelančevine (g)0
Sol (g)0
Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Tečaj€/kn:7,53450