Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Nivea Smoothing Body Mousse pjena za tijelo 200 ml
%

Nivea Smoothing Body Mousse Pjena Za Tijelo 200 Ml

19,99 kn/kom

2.65 €/kom
Cijena za j.m.: 99,95 kn/l(13.27 €/l)

Akcija traje do 30.12.2022.

NIVEA Nourishing mousse za tijelo pruža 48-satnu intenzivnu i bogatu hidrataciju. Ovaj nježan, kremasti mousse sa serumom za intenzivnu hidrataciju trenutno se upija u kožu i čini je nevjerojatno mekanom.

Opis proizvoda

ProizvođačBeiersdorf AG, Unnastrasse 48, 20253 Hamburg, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
Uvjeti čuvanjaDržite podalje od izvora topline, vrućih površina, iskrenja, otvorenog plamena ili užarenih predmeta. Ne pušiti. Zaštititi od sunčeve svjetlosti.Ne izlažite temperaturama većim od 50 C. Čuvati izvan dohvata djece.
Upute za upotrebu/pripremu1.Dobro protresite proizvod 2. Držite proizvod uspravno. Istisnite malu količinu. 3. Nanesite.

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Tečaj€/kn:7,53450