Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Nivea Sun Carotin ulje za sunčanje u spreju SPF 6 200 ml

Nivea Sun Carotin Ulje Za Sunčanje U Spreju SPF 6 200 Ml

73,99 kn/kom

9.82 €/kom
Cijena za j.m.: 369,95 kn/l(49.10 €/l)
NIVEA SUN ulje u spreju s karotenom SPF 6 pomaže koži u postizanju zlatne, intenzivne i dugotrajne preplanulosti. UVA / UVB zaštita s faktorom 6. NIVEA SUN ulje u spreju s karotenom SPF 6 ima hidratantnu formulu s ekstraktom karotena i vitaminom E koja dubinski hrani vašu kožu i daje joj svilenkasto gladak osjećaj na dodir, sprječava ljuštenje kože i produžuje njezinu preplanulost. NIVEA SUN ulje u spreju s karotenom SPF6 štiti od opelina izazvanih suncem. Podnošljivost za kožu dermatološki dokazana.

Opis proizvoda

ProizvođačBeiersdorf AG, Unnastrasse 48, 20253 Hamburg, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
BrandNivea
Neto količina200 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Tečaj€/kn:7,53450