Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

O.B. tamponi Comfort 8 kom

O.B. Tamponi Comfort 8 Kom

2,65 €/kom

19,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 0,33 €/kom(2,50 kn/kom)
o.b.® PROCOMFORT™ Normal tamponi omogućuju lako umetanje i uklanjanje zahvaljujući jedinstvenom SILKTOUCH™ gornjem sloju. Također, uz pomoć revolucionarne DYNAMICFIT™ tehnologije 3D širenja, tampon se prilagođava u potpunosti vašem tijelu i pokretima. Tekućina se unutar tampona pravilno raspoređuje zahvaljujući isprepletenim žljebovima. o.b.® PROCOMFORT™ Normal tamponi idealni su za dane umjerenog do jačeg krvarenja. Pružaju potpunu sigurnost i osjećaj svježine.

Opis proizvoda

ProizvođačJonhson & Jonhson EAME Limited, Maidenhead, SL6 3UG, Velika Britanija
Zemlja/mjesto podrijetlaEuropska Unija
BrandO. B:
Neto količina8 kom

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn