Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Smac Express Odmašćivač 650 ml

Smac Express Odmašćivač 650 Ml

4,51 €/kom

33,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 6,94 €/l(52,29 kn/l)
SMAC Express za odmašćivanje s mirisom limuna inovativni je proizvod za uspješno održavanje higijene kuhinjskih površina. Napredna formula sadrži koncentrirane sastojke koji uspješno uklanjanju sve mrlje s radnih površina. SMAC Express za odmašćivanje s mirisom limuna ima brzo djelovanje, a omogućava uklanjanje i najtvrdokornijih mrlja poput masnoće i ulja. Odmaščivač olakšava čišćenje te vam osigurava ispiranje u jednom potezu bez ulaganja dodatnih napora. SMAC Express za odmašćivanje donosi ugodan osvježavajući miris limuna.

Opis proizvoda

ProizvođačBolton Manitoba S.p.A., Via Pirelli 19, Milan, Italija
Zemlja/mjesto podrijetlaItalija
Uvjeti čuvanjaČuvajte izvan dohvata djece.
BrandSmac

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn