Tommy - Dućan na dlanu!

Bio shout odstranjivač mrlja 500 ml

Bio Shout Odstranjivač Mrlja 500 Ml

4,25 €/kom

Cijena za j.m.: 8,50 €/l

Bioshut uklanja tvrdokorne mrlje pomoću enzima koji prodiru u tkanine te razgrađuju i najtvrdokornije mrlje od trave, umaka, kave, voća, vina te masne mrlje. Nema potrebe za trljanjem, idealno za korištenje prije pranja u perilici ili ručno. Djeluje i pri niskim temperaturama.


Opis proizvoda

Zemlja/mjesto podrijetlaItalija
Upute za upotrebu/pripremuNanesite proizvod izravno na mrlje prije pranja. Ostavite da djeluje 1 minutu, a zatim nastavite s pranjem kao i inače. Ne dozvolite da se proizvod osuši na tkaninama. Za obojene tkanine prije uporabe provjeriti učinak na manje vidljivoj površini.
BrandBio shout
Neto količina500 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.