Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Old Spice dezodorans  Citron 50 ml

Old Spice Dezodorans Citron 50 Ml

24,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 499,80 kn/l

Miriši kao muškarac, čovječe! Antiperspirantni dezodorans u stiku Old Spice Citron kao da je izašao iz tropskog raja, a toliko je moćan da bi mogao zaustaviti rijeku. Štiti od znoja i neugodnih mirisa do 48 sati. Muževan miris koji tvoje fantazije pretvara u stvarnost pratit će te na svakom koraku.

Opis proizvoda

ProizvođačProcter & Gamble d.o.o., Sulzbacher Str. 40-50, 65824 Schwalbach am Taunus, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaPoljska
Upute za upotrebu/pripremuZakrenite kotačić da biste podigli proizvod.
BrandOld Spice

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke