Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Lenor Omekšivač za rublje Spring 1,8 L

Lenor Omekšivač Za Rublje Spring 1,8 L

5,71 €/kom

42,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 3,17 €/l(23,88 kn/l)
Lenor Spring Awakening. Omekšivač rublja. Omekšivač rublja Lenor pruža vam dugotrajnu svježinu – mirisna posteljina iz dana u dan, do tjedan dana. Uz Lenor Spring Awakening, obavijeni mirisom proljetnog cvijeća s daškom prirodnog pačulija i bijelog cedra, možete se veseliti revitalizirajućem, obnavljajućem iskustvu zbog kojega ćete se osjećati energičnije i svježije

Opis proizvoda

BrandLenor
Neto količina1.800 mL
Sastojci/sastav5-15% Kationske Površinski Aktivne Tvari, Benzisothiazolinone, Mirisi, Eugenol, Hexyl Cinnamal, Linalool.
Upozorenje i važne napomeneTekući omekšivači mogu povećati zapaljivost tkanina, pogotovo ako se koriste u dozi većoj od preporučene. Nemojte koristiti ovaj proizvod: - za dječje pidžame ili odjeću koja je otporna na vatru jer možete smanjiti razinu otpornosti. - za odjeću od mekanih čupavih materijala, kao što su flis, pliš, frotir, šenil i sl. Čuvati izvan dohvata djece. Držite dalje od očiju. Ako proizvod dospije u oči, isperite ih s puno vode.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn