Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Optima tempera 12 ml 10 kom

Optima Tempera 12 Ml 10 Kom

4,78 €/kom

35,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 4,78 €/kom(35,99 kn/kom)

Kvalitetne visokopigmentirane vodene boje za školu i hobiji.
Set od 10 kom visokopigmentiranih tempera. Tempere su nastale miješanjem pigmenata i veziva. Boju je potrebno razrijediti vodom te s kistom nanijeti na podlogu.


Opis proizvoda

ProizvođačCollege Ltd.,
Zemlja/mjesto podrijetlaKina
BrandOptima
Neto količina1 kom

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn