Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Ornel Baby & sensitive omekšivač za rublje Aloe Milk 900 ml
%

Ornel Baby & Sensitive Omekšivač Za Rublje Aloe Milk 900 Ml

11,49 kn/kom

1.52 €/kom
Cijena za j.m.: 12,77 kn/l(1.69 €/l)

Akcija traje do 30.12.2022.

Svjesni izuzetne osjetljivosti i visokih zahtjeva koje trebaju ispuniti kada je dječja koža u pitanju, posebna pažnja posvećena je razvoju formulacije omekšivača Ornel Baby&Sensitive Aloe. Nježna, hipoalergena formulacija posebno je razvijena za osjetljivu kožu, sadrži pročišćenu vodu i miris bez alergena. Ne zadrži bojila. Ornel Baby &Sensitive Aloe sadrži ekstrakt Aloe Vere i nježan miris te kombinaciju sastojaka koji rublje čini mekim i glatkim, a ujedno olakšava i glačanje.


Opis proizvoda

ProizvođačSaponia d.d., M. Gupca 2, Osijek, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati izvan dohvata djece
BrandOrnel

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Tečaj€/kn:7,53450