Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Ledo Oslić filet 500 g

Ledo Oslić Filet 500 G

39,99 kn/kom

5.31 €/kom
Cijena za j.m.: 79,98 kn/kg(10.62 €/kg)
Ledo Oslić filet pripada liniji proizvoda ribljih fileta od 100 % ribljeg mesa. Ledo Oslić dolazi iz divljeg ulova, izvor je vitamina D i bogat je bjelančevinama te omega 3 masnim kiselinama.
Njegovo meso vrlo je mekano i blagog okusa te ne sadrži suvišne masnoće što ga čini lako probavljivim, a što je najvažnije dostupan je tijekom cijele godine. Namijenjen je ljubiteljima laganih morskih jela.

Opis proizvoda

ProizvođačLedo plus d.o.o., Marijana Čavića 1a, 10000 Zagreb
Zemlja/mjesto podrijetlaArgentina
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi od -18*C i nižoj.
BrandLedo

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)862/206
Masti (g)12
od kojih zasićene masne kiseline (g)1,5
Ugljikohidrati (g)4,6
od kojih šećeri (g)0,5
Bjelančevine (g)20
Sol (g)0,38

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Tečaj€/kn:7,53450