Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Airwick Freshmatic Osvježivač prostora freesia & jasmine 250 ml

Airwick Freshmatic Osvježivač Prostora Freesia & Jasmine 250 Ml

48,99 kn/kom

6.50 €/kom
Cijena za j.m.: 195,96 kn/l(26.01 €/l)
Airwick White Flowers miris je zbog kojeg se vi i vaši gosti uvijek osjećati dobrodošlima! Miris bijelog cvijeća neutralizira neugodne mirise i vaš dom ispunjava svježinom. Traje i do 50 dana! Priuštite vašem domu miris koji zaslužuje!

Opis proizvoda

Zemlja/mjesto podrijetlaVelika Britanija
Uvjeti čuvanjaČUVATI IZVAN DOHVATA DJECE . Čuvati odvojeno od topline, vrućih površina, iskri, otvorenih plamena i ostalih izvora paljenja. Ne pušiti. Ne prskati u otvoreni plamen ili drugi izvor paljenja. Ne bušiti niti paliti, čak niti nakon uporabe. Zaštititi od sunčevog svjetla. Ne izlagati temperaturi višoj od 50 °C.
Upute za upotrebu/pripremuPrije umetanja punjenja, provjerite nalazi li se automatski prekidač u položaju "OFF". Postavite uređaj u smjeru suprotnom od vašeg lica prije nego ga uključite. Kada se aktivira, uređaj će raspršiti miris nakon 15 sekundi. Iz sigurnosnih razloga, pažljivo slijedite upute za uporabu koje se nalaze na Freshmatic uređaju. OPREZ: Koristiti isključivo prema uputama. Namjerna zloporaba koncentriranjem i udisanjem sadržaja može biti štetna ili smrtonosna. Ne udisati aerosol. Koristiti samo u dobro prozračenim prostorima. Vrlo visoke temperature mogu se pojaviti u vozilima ili u blizini pećnica i kamina. Sklisko na tvrdim površinama.
BrandAirwick

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Tečaj€/kn:7,53450