Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Palette Deluxe 345 med zlatnog sjaja boja za kosu 1 kom

Palette Deluxe 345 Med Zlatnog Sjaja Boja Za Kosu 1 Kom

34,99 kn/kom

4.64 €/kom
Cijena za j.m.: 34,99 kn/kom(4.64 €/kom)
Otkrijte Palette Deluxe boje za kosu sa serumom koji sadrži 7 ulja- trajen boje za kosu s bogatim uljima objedinjenim uintezivnu i hranjivu formulu za bojanje.

Opis proizvoda

ProizvođačSchwarzkopf&Henkel Production Europe GmbH & Co.KG, Henkelstrasse 67, DE-40589 Dusseldorf, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
Uvjeti čuvanjaDržite izvan dohvata djece.
Upute za upotrebu/pripremuNositi zaštitne rukavice.

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Tečaj€/kn:7,53450