Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Palmolive pjena za brijanje Classica Idratante 300 ml

Palmolive Pjena Za Brijanje Classica Idratante 300 Ml

2,85 €/kom

21,49 kn/kom
Cijena za j.m.: 9,50 €/l(71,63 kn/l)
Palmolive pjena za brijanje Classic hidratantna je pjena za brijanje s aloe verom. Namijenjena je za sve muškarce, kojima treba brzo, ali ugodno brijanje. Aloe vera štiti kožu od iritacija te ju hidratizira i obnavlja. Palmolive pjena za brijanje može se koristiti svakodnevno, a jamči glatku i hidratiziranu kožu lica te jednostavno i ugodno brijanje bez stresa na koži koji može uzrokovati britva.

Opis proizvoda

ProizvođačFarmol S.p.A., Via Verdella, 3, 24040 Comun nuovo BG, Italija
Zemlja/mjesto podrijetlaItalija
BrandPalmolive
Neto količina300 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn