Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Palmolive tekući sapun Olive Milk 300 ml

Palmolive tekući sapun Olive Milk 300 ml

16,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 56,63 kn/l

Ovaj tekući sapun sadrži ekstrakt masline poznat po svom antioksidantskom i omekšavajućem djelovanju
Njegova blaga formulacija, pogodna i za osjetljivu kožu, ostavlja ruke higijenski čistima

Opis proizvoda

ProizvođačColgate-Palmolive, 60 Avenue du Vermandois 60200, Compiegne, Francuska
Zemlja/mjesto podrijetlaFrancuska
BrandPalmolive
Neto količina300 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke