Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Paloma papirnate maramice Classic Super Soft 10 kom

Paloma Papirnate Maramice Classic Super Soft 10 Kom

11,99 kn/kom

1.59 €/kom
Cijena za j.m.: 1,20 kn/kom(0.16 €/kom)
Paloma Classic rupčići izvrstan su izbor ako tražite izvrstan omjer između cijene i kvalitete. Idealni su za korištenje tijekom ljeta i zime! Nježni su i mekani. Neka vam se uvijek nađu pri ruci!

Opis proizvoda

ProizvođačPaloma d.d., Sladki Vrh 1, 2214 Sladki Vrh, Slovenija
Zemlja/mjesto podrijetlaSlovenija
BrandPaloma
Neto količina10 kom

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Tečaj€/kn:7,53450