Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Paloma toaletni papir troslojni Deluxe Green Tea 10 rola

Paloma Toaletni Papir Troslojni Deluxe Green Tea 10 Rola

35,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 3,60 kn/kom

Paloma Deluxe 3-slojni toaletni papir s nježno parfimiranim tuljcem mirisa zelenog čaja u pakiranju od 10 rola. Proizveden je od vlakana 100% čiste celuloze što mu daje mekoću i iznimnu čvrstoću. Paloma Deluxe WC papir ima reljefni uzorak koji se utiskuje na papir tijekom same proizvodnje.

Opis proizvoda

ProizvođačPaloma d.d., Sladki Vrh 1, 2214 Sladki Vrh, Slovenija
Zemlja/mjesto podrijetlaSlovenija
Brandpaloma
Neto količina10 kom

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.