Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Paloma toaletni papir troslojni exclusive sunshine yellow 10 rola
%

Paloma Toaletni Papir Troslojni Exclusive Sunshine Yellow 10 Rola

25,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 2,60 kn/kom

Akcija traje do 07.07.2022.

Paloma Exclusive toaletni papir je troslojni papir za sve one koji traže odličan omjer kvalitete i cijene. Paloma Exclusive toaletni papir ima poboljšanu mekoću, dermatološki je testiran bez dodatnih parfema. Ovaj WC papir osiguravam najveću pouzdanost svim korisnicima s osjetljivom kožom ili kožom sklonom alergijama.

Opis proizvoda

ProizvođačPaloma d.d., Sladki Vrh 1, 2214 Sladki Vrh, Slovenija
Zemlja/mjesto podrijetlaSlovenija
BrandPaloma
Neto količina10 kom

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.