Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Paradontax Pasta za zube Ultra Clean 75 mL

Paradontax Pasta Za Zube Ultra Clean 75 ML

5,19 €/kom

39,10 kn/kom
Cijena za j.m.: 69,20 €/l(521,33 kn/l)

Parodontax® Ultra Clean pasta za zube dnevna je pasta s fluoridom koja klinički dokazano pomaže u zaustavljanju i sprečavanju krvarenja desni. Ako se prilikom svakodnevnog četkanja zuba pojavljuju tragovi krvi, to može biti znak osjetljivih ili bolesnih desni što dovodi do lošeg zadaha, otečenih desni, povlačenja zubnog mesa i, na kraju, gubitka zuba. Parodontax® Ultra Clean pasta za zube pomaže u uklanjanju bakterija koje uzrokuju krvarenje desni te omogućuje osjećaj ultra čistoće i svježine u vašim ustima.


Opis proizvoda

ProizvođačGSK Consumer Healthcare (GMDT) Clocherane, Youghal Road, Dungarvan, Co. Waterford, Ireland
Zemlja/mjesto podrijetlaSlovačka, EU
BrandParadontax
Neto količina75 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn