Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Sensodyne Fluoride pasta za zube 1 pak 2x75 ml

Sensodyne Fluoride Pasta Za Zube 1 Pak 2x75 Ml

49,99 kn/kom

6.63 €/kom
Cijena za j.m.: 333,27 kn/l(44.23 €/l)
Pasta za osjetljive zube.

Opis proizvoda

Zemlja/mjesto podrijetlaČeška Republika
Upute za upotrebu/pripremuČetkajte zube dvaput dnevno i ne više od tri puta. Smanjite gutanje koliko je moguće i ispljunite.
BrandSensodyne
Neto količina150 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Devizni tečaj€/kn:7,53450