Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Signal White System Pasta za zube 125 ml

Signal White System Pasta Za Zube 125 Ml

3,05 €/kom

22,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 24,40 €/l(183,92 kn/l)
Bjelji zubi za 2 tjedna. Signal White System ne samo da čini vaš osmijeh blistavijim, već i aktivno pomaže u jačanju zubne cakline, za prekrasan osmijeh iz dana u dan.

Opis proizvoda

ProizvođačUnilever France HPC IndustriesCOMPIEGNE - Unilever France HPC Industries, Zone Industrielle, 60880 Le Meux, Francuska
Zemlja/mjesto podrijetlaBugarska
BrandSignal
Neto količina125 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn