Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Paradontax pasta za zube fluoride 75 ml
%

Paradontax Pasta Za Zube Fluoride 75 Ml

28,49 kn/kom

3.78 €/kom
Cijena za j.m.: 379,87 kn/l(50.42 €/l)

Akcija traje do 24.05.2022.

Zdravi zubi počinju sa zdravim desnima. Zdrave desni ne krvare. Ako vidite tragove krvi prilikom četkanja ili čišćenja koncem, to može biti znak bolesti desni. Ako se ne tretira, to može dovesti do lošeg zadaha, crvenih natečenih desni, a tijekom vremena do povlačenja zubnog mesa, klimavog zuba i konačno gubitka zuba. Parodontax je dnevna pasta za zube koja klinički dokazano pomaže u zaustavljanju i sprečavanju krvarenja desni. Parodontax zubna pasta je posebno dizajnirana kako bi fizički uklonila uzrok krvarenja desni tako što ciljano djeluje na nakupinu bakterija uzduž linije desni, pomažući održavanju dobrog prijanjanja desni uz vaše zube. Ona je prikladna za svakodnevnu uporabu budući da također djeluje na jačanje zuba i osvježava dah.

Opis proizvoda

Zemlja/mjesto podrijetlaSlovačka
BrandParodontax
Neto količina75 mL
Sastojci/sastavSodium Bicarbonate Aqua Glycerin Cocamidopropyl Betaine Aroma Xanthan Gum Sodium Fluoride Sodium Saccharin Ci 77491

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Devizni tečaj€/kn:7,53450