Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Himalaya Pasta za zube total care 75 ml
%

Himalaya Pasta Za Zube Total Care 75 Ml

9,99 kn/kom

1.33 €/kom
Cijena za j.m.: 133,20 kn/l(17.68 €/l)

Akcija traje do 30.12.2022.

Sadrži miswak i prirodni astrigenti koji osiguravaju zdravi desni koje su kljuć zdravih zuba i totalne oralne higijene.Sadrži revolucionarnu formulu koja omogućava 12 časovnu zaštitu od štetnih bakterija, pomaže u prevenciji bolesti desni i nakupljanja plaka na zubima.

Opis proizvoda

Zemlja/mjesto podrijetlaEuropska Unija
BrandHimalaya
Neto količina75 mL
Sastojci/sastavNavedeni na proizvodu iza ili ispod natpisa INGREDIENTS.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Devizni tečaj€/kn:7,53450