Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Persil deterdžent za rublje Lavander Freshness 2 L

Persil Deterdžent Za Rublje Lavander Freshness 2 L

13,27 €/kom

99,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 6,64 €/l(50,00 kn/l)
Persil Color gel sa snažnom Deep Clean tehnologijom i mirisom lavande sadrži jedinstvenu kombinaciju aktivnih sastojaka koji djeluju protiv najtvrdokornijih mrlja. Prodire duboko u vlakna, uklanjajući i najmanje molekule mrlje za besprijekoran rezultat i svjetlinu. Zahvaljujući inovativnoj formuli, odjeća ostaje blistava, a do blijeđenja ne dolazi ni nakon nekoliko pranja. Iako snažno uklanja prljavštinu, nježan je za tkanine. Uživajte u savršenoj čistoći i dugotrajnoj svježini mirisa lavande

Opis proizvoda

ProizvođačHenkel Polska Operations sp. z o.o., ul. Domaniewska 41, 02-672 Warszawa, Poljska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati između + 5 °C do + 40 °C.
Upute za upotrebu/pripremuNije prikladno za vunu i svilu. Ispitati postojanost boja. Rublje nepostojanih boja prati odvojeno. Nakon svakog pranja, ruke isprati u čistoj vodi. Osobe s osjetljivom ili oštećenom kožom moraju se strogo držati naputka za doziranje i izbjegavati dulji dodir ruku s rastvorom sredstva za pranje.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn