Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Persil Silan deterdžent za rublje 1,17 kg
%

Persil Silan Deterdžent Za Rublje 1,17 Kg

5,49 €/kom

41,36 kn/kom
Cijena za j.m.: 4,69 €/kg(35,35 kn/kg)

Akcija traje do 29.06.2023.

NC 30 dana: 7,96 €/kom(59,97 kn/kom)

Persil Freshness by Silan sa snažnom Deep Clean tehnologijom sadrži jedinstvenu kombinaciju aktivnih sastojaka koji djeluju protiv najtvrdokornijih mrlja. Prodire duboko u vlakna, uklanjajući i najmanje molekule mrlje za besprijekoran rezultat i svjetlinu. Snažna tehnologija s pojačanom svježinom Silana je sve što vam je potrebno za savršeno mirisno pranje rublja. Zahvaljujući inovativnoj formuli, odjeća ostaje blistava, a do blijeđenja ne dolazi ni nakon nekoliko pranja. Uživajte u savršenoj čistoći i dugotrajnoj svježini Silana. Pakiranje je dovoljno za 18 pranja rublja.

Opis proizvoda

ProizvođačHenkel Polska Operations sp. z o.o., ul. Domaniewska 41, 02-672 Warszawa, Poljska
Zemlja/mjesto podrijetlaPoljska
BrandPersil
Neto količina1.170 g

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn