Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Perwoll deterdžent za rublje Advanced Color 900 ml

Perwoll Deterdžent Za Rublje Advanced Color 900 Ml

4,78 €/kom

35,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 5,31 €/l(39,99 kn/l)
Deterdžent za rublje Perwoll Advanced color je specijalno dizajniran da istovremeno njeguje vlakna i obnavlja boje vaših omiljenih komada odjeće.Kako različiti komadi odjeće zahtjevaju posebnu njegu ovaj deterdžent djeluje tako što aktivno njeguje tkanine prilikom pranja.

Opis proizvoda

ProizvođačHenkel Central Eastern Europe Operations GmbH, 1030 Wien, Erdbergstrasse 29, Austrija
Zemlja/mjesto podrijetlaAustrija
Upute za upotrebu/pripremuPratiti upute za pranje odjeće. Pri pranju osjetljive tkanine u mašini, napuniti bubanj do polovine. Ispitati postojanost boja. Veš nepostojanih boja prati odvojeno. Nakon svakog pranja ruke isprati u čistoj vodi. Osobe s osjetljivom ili oštećenom kožom moraju se strogo držati uputstva za doziranje i izbjegavati duži kontakt ruku s rastvorom sredstva za pranje. Prije upotrebe protresti. Rok upotrebe 3 godine od datuma proizvodnje
BrandPerwoll

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn