Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

PikaZoo vlažne maramice za kućne ljubimice 30 kom

PikaZoo Vlažne Maramice Za Kućne Ljubimice 30 Kom

2,65 €/kom

19,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 0,09 €/kom(0,67 kn/kom)
Vlažna maramica za čišćenje krzna svih kućnih ljubimaca. Dimenzija 20x30 cm. Dodatak eteričnog ulja čajevca smiruje kožu, nadraženu od uboda buha ili drugih iritacija na koži.

Opis proizvoda

ProizvođačTosama d.o.o., Šaranovičeva cesta 35, Vir, SI-1230 Domžale, Slovenija
Zemlja/mjesto podrijetlaTurska
BrandPikaZoo
Neto količina30 kom

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn