Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Vindija Cekin svježe grill pile 1 kg

Vindija Cekin Svježe Grill Pile 1 Kg

4,81 €/kom

36,23 kn/kom
Cijena za j.m.: 3,32 €/kg(24,99 kn/kg)

Prosječna težina komada iznosi: 1450 g

Svježe pileće meso bogato je visokokvalitetnim bjelančevinama i esencijalnim kiselinama potrebnim za pravilan razvoj djece, ali i očuvanje zdravlja odraslih osoba.

Velika je prednost pilećeg mesa i u malim količinama zasićenih masnih kiselina, što ga čini izvrsnim dijetnim obrokom. Cekin GMO FREE svježa piletina - neizostavan dio zdrave prehrane!PILE GRILL – za cijelu obitelj tijekom tjedna.


Opis proizvoda

ProizvođačKoka d.d., Biškupečka ulica 58, 42000 Varaždin, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi od -2 °C do +4 °C.
Upute za upotrebu/pripremuPrije konzumacije proizvod termički obraditi najmanje do 82 °C.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn