Tommy - Dućan na dlanu!

Pale Ale Svijetlo pivo Zmajska pivovara 0,33 l

Pale Ale Svijetlo Pivo Zmajska Pivovara 0,33 L

1,46 €/kom

10,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 4,42 €/l(33,30 kn/l)
Premda nosi naziv pale, pouzdano znamo da jedinstevni okus ovog piva ne blijedi lako. Kombinacijom četiriju sorti hmelja iz Novog svijeta dobili smo osvježavajuće mirise manga i citrusa karakteristične za ovo pivo punog tijela i ugodne gorčine. Realno, pitko je do bola!

Opis proizvoda

ProizvođačZmajska pivovara d.o.o., Kreše Golika 3a, 10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na hladnom i tamnom mjestu.
BrandPale

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn