Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Pivo 0,5 L Hladno Pivovara Medvedgrad

Pivo 0,5 L Hladno Pivovara Medvedgrad

12,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 25,98 kn/l

Vrlo pitko pivo, s karakterom, punog tijela i bogate arome.
Pivovara Medvedgrad proizvodi visokokvalitetna piva koja plijene puninom okusa, arome i boje. Sva njihova piva su nefiltrirana, bez konzervansa i surogata, pripremljena od prirodnih sastojaka uz pomoć moderne tehnologije, ali na tradicionalan način.


Opis proizvoda

ProizvođačPivovara Medvedgrad d.o.o., Huzjanova 36, 10090 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na mračnom i hladnom mjestu.
BrandPivovara Medvedgrad

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke