Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Karlovačko Natur Radler pivo limun 2 L

Karlovačko Natur Radler Pivo Limun 2 L

3,32 €/kom

24,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 1,66 €/l(12,50 kn/l)
Karlovačko Natur Radler limun spoj je svijetlog lager piva i osvježavajućeg bezalkoholnog pića od limunovog soka. Karlovačko Natur Radler limun spravljen je od 100% prirodnih sastojaka te ne sadrži konzervanse, umjetne boje niti sladila.

Opis proizvoda

ProizvođačHeineken Hrvatska d.o.o., Dubovac 22, 47000 Karlovac, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
BrandKarlovačko
Neto količina2.000 mL

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)167/40
Masti (g)<0,5
od kojih zasićene masne kiseline (g)<0,1
Ugljikohidrati (g)6,3
od kojih šećeri (g)3,9
Bjelančevine (g)<0,5
Sol (g)0,01

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn