Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Playdoh doktor set
%

Playdoh Doktor Set

17,25 €/kom

129,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 17,25 €/kom(129,99 kn/kom)

Akcija traje do 30.12.2049.

Zamisli kad bi djeca mogla biti na drugoj strani zubarske stolice? I u ulozi zubara stvarati osmijehe…. Napravi zube i zubni aparatić, s priborom za bušenje popravi zube pacijenta. U setu dolazi sav potreban zubarski pribor, glava pacijenta i 5 kantica platelina.

Opis proizvoda

ProizvođačDenis
Zemlja/mjesto podrijetlaKina
BrandHasbro
Neto količina1 kom

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn