Tommy - Dućan na dlanu!

Podravka Lino Njupalice Tuna pašteta s mliječnim namazom 50 g

Podravka Lino Njupalice Tuna Pašteta S Mliječnim Namazom 50 G

0,99 €/kom

Cijena za j.m.: 19,80 €/kg

Iz Linove radionice stiže prava gurmanska poslastica za naše najmlađe – Lino tuna pašteta s mliječnim namazom. Kombinacija odabranih fileta tune i kremastog mliječnog namaza donosi joj dovoljno hranjivih tvari, a u društvu kruha, tosta ili krekera savršen je zalogaj za bilo koje doba dana. Zbog praktičnog pakiranja od 50 g, ova zabavna pašteta idealno pristaje u svaku torbu ili ruksak, a odgovara baš svim apetitima klinaca.


Opis proizvoda

ProizvođačPodravka d.d., Ante Starčevića 32, 48000 Koprivnica, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom mjestu pri sobnoj temperaturi.
BrandLino Njupalice

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.062/256
Masti (g)22
od kojih zasićene masne kiseline (g)3,8
Ugljikohidrati (g)4,6
od kojih šećeri (g)2
Bjelančevine (g)10
Sol (g)0,9

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.