Tommy - Dućan na dlanu!

Ledo pommes frites 2,5 kg

Ledo Pommes Frites 2,5 Kg

9,69 €/kom

Cijena za j.m.: 3,88 €/kg

Napravljen od biranih sorti vrlo kvalitetnog krumpira te je vrlo jednostavan za pripremu. Odlično će se uklopiti kao prilog uz mesna jela, prženu ribu, ali može se poslužiti i kao odličan snack uz različite umake


Opis proizvoda

ProizvođačLedo plus d.o.o., Marijana Čavića 1a, 10000 Zagreb
Zemlja/mjesto podrijetlaBelgija i Nizozemska
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi od - 18 ⁰C i niže.
Upute za upotrebu/pripremuManje količine smrznutog krumpira stavite u prethodno zagrijano ulje na 175°C i pecite 3 do 4 minute dok ne poprimi zlatno smeđu boju i postane hrskav.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)513/122
Masti (g)2,1
od kojih zasićene masne kiseline (g)1,1
Ugljikohidrati (g)22
od kojih šećeri (g)<0,5
Bjelančevine (g)2,3
Sol (g)0,05

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.