Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Popcorn kokice za mikrovalnu slane 100 g
%

Popcorn Kokice Za Mikrovalnu Slane 100 G

0,85 €/kom

6,40 kn/kom
Cijena za j.m.: 8,50 €/kg(64,00 kn/kg)

Akcija traje do 29.09.2023.

NC 30 dana: 1,06 €/kom(7,99 kn/kom)

Kukuruz za kokice za pripremu u mikrovalnoj pećnici.

Opis proizvoda

ProizvođačNatais, Domaine de Villeneuve, F-32130 Bézéril, Francuska
Zemlja/mjesto podrijetlaFrancuska
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu, ne izlagati suncu
Upute za upotrebu/pripremuU sredinu mikrovalne pećnice stavite rastvorenu kesicu s koje ste prethodno skinuli plastični omot. Pećnicu postavite na najjači rad grijanja 2 do 3 minute, u zavisnosti od snage pećnice. Isključite pećnicu kada se pucketanje uspori na 2 do 3 sekunde. Nemojte prekoračiti vrijeme, jer kokice mogu da pregore. Prije otvaranje protresite kesicu, kako bi se okus ravnomjerno raspodijelio. Kesicu otvorite na dijelu koji je označen strelicama u gornjem kutu. Poslužite odmah.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.788/428
Masti (g)20,7
od kojih zasićene masne kiseline (g)10,2
Ugljikohidrati (g)48,1
Bjelančevine (g)8,1
Sol (g)2,5
Kalcij (mg)2,5
Kalcij PU (%)0,313

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn