Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Posuda za pečenje Ø32 cm

Posuda Za Pečenje Ø32 Cm

22,56 €/kom

169,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 22,56 €/kom(169,99 kn/kom)

Emajlirano posuđe pogodno je za sva grijaća tijela, također i indukciju. Pogodno za osobe koje su alergične, jer ne sadrži nikal. 100% higiensko sigurno, jednostavno za održavanje. Ne sadrži štetne premaze i stoga se tijekom zagrijavanja ne oslobađaju štetne tvari.


Opis proizvoda

ProizvođačEmo Novum d.o.o., Mariborska 86, 3000 Celje, Slovenija
Zemlja/mjesto podrijetlaSlovenija
BrandEmo-Adria
Neto količina1 kom

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn