Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Prens ugljen briket 2,5 kg

Prens ugljen briket 2,5 kg

21,49 kn/kom

Cijena za j.m.: 8,60 kn/kg

Visokokvalitetni ugljen briket s 50% snažnijim i trajnijim žarom.

Opis proizvoda

ProizvođačDP Carbon (Pvt.), Limited, No 969/C1, School Lane, Pelawatta Battaramulla (10120), Sri Lanka
Zemlja/mjesto podrijetlaŠri Lanka
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom mjestu. Skladištiti podalje od lako zapaljivih tekućina i ostalih izvora paljenja.
Upute za upotrebu/pripremuZa pripremu roštilja na kruta goriva, za upotrebu na otvorenom. Široka namjena korištenja (roštiljanje, upotreba u kominima, domaćinstvima i raznim industrijskim granama za specijalnu namjenu)

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke