President Ribanac Snack Sir Kockice 180 g

President Ribanac Snack Sir Kockice 180 G

4,79 €/kom

Cijena za j.m.: 26,61 €/kg

Narezan na kockice President Ribanac SNACK spreman je za sirnu platu ili gurmanski snack u hodu. Ovaj vrhunski ekstra tvrdi sir proizveden od kravljeg mlijeka proizvodi se u bjelovarskoj Sireli više od 60 godina. Glavna mu je značajka dugo zrenje, od jedne do dvije godine. Tek tada postaje zrnat, tvrd i lomljiv. Iako tvrd, topi se u ustima. Aroma mu je puna, slatkasta, s izrazitom voćnom primjesom. Za proizvodnju jednog kilograma Ribanca potrebno je čak 15 litara najkvalitetnijeg svježeg mlijeka. Nosi oznaku Izvorno hrvatsko od 2004. godine.


Opis proizvoda

ProizvođačDUKAT d.d., Marijana Čavića 9, 10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi od +1 °C do +8 °C.
BrandPresident

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.602/384
Masti (g)24
od kojih zasićene masne kiseline (g)15
Ugljikohidrati (g)1
od kojih šećeri (g)1
Bjelančevine (g)41
Sol (g)1,4

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.