Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Pronto vosak za parket 750 ml

Pronto Vosak Za Parket 750 Ml

6,50 €/kom

48,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 8,67 €/l(65,32 kn/l)
Njeguje, štiti i daje sjaj obrađenim drvenim podovima. Namijenjen je za upotrebu na čistim i suhim parketima koji nisu dodatno tretirani. Njegova bogata formula uklanja tragove i djeluje protiv ogrebotina. Pronto vosak za parket njeguje parket, obnavlja površinu i ističe njegov prirodni sjaj. Za poliranje parketa voskom potrebno je nanijeti nerazrijeđenu tekućinu izravno na pod i polirati, a za čišćenje uliti 3 čepa tekućine u 1 litru tople vode i tim pripravkom očistiti parket.

Opis proizvoda

ProizvođačS. C. Johnson Italy S. r. l. , P. le M. M. Burke, 3, 20044 Arese (MI), Italija
Zemlja/mjesto podrijetlaEuropska Unija
Uvjeti čuvanjaČuvati izvan dohvata djece
Upute za upotrebu/pripremuZA POLIRANJE: Nanesite nerazrijeđenu tekućinu izravno na pod. Pričekajte najmanje 4 sata za ponovnu uporabu.ZA ČIŠĆENJE: Ulijte 3 čepa tekućine u 1 litru tople vode.UKLANJANJE PROIZVODA: Ulijte 0,5 litara amonijaka i 3 čepa tekućine u 2 litre hladne vode. Nanesite na pod, pričekajte 5 minuta, a zatim isperite hladnom vodom. Ponovite postupak prema potrebi.

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn