Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Vindija Tres chic puding kava i šlag 180 g

Vindija Tres Chic Puding Kava I Šlag 180 G

8,99 kn/kom

1.19 €/kom
Cijena za j.m.: 44,95 kn/kg(5.97 €/kg)
Très chic premium su deserti na bazi pudinga s visokim udjelima najkvalitetnijih sastojaka u svim recepturama. Izrazito su kremaste konzistencije i puna okusa, a sva tri nova proizvoda karakteriziraju dva okusa u različitim omjerima i u dva vodoravna sloja. Très chic kava i šlag mliječni puding s ekstraktom ukusne kave arabice i pjenastim šlagom.

Opis proizvoda

ProizvođačPrehrambena industrija Vindija d.d. Varaždin, Međimurska 6, 42 000 Varaždin, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaUpotrijebiti do datuma otisnutog na poklopcu, uz obvezno čuvanje na hladnom od +4 °C do +8 °C.
BrandVindija Tres chic

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)717/172
Masti (g)10,3
od kojih zasićene masne kiseline (g)6,7
Ugljikohidrati (g)16,6
od kojih šećeri (g)13
Bjelančevine (g)3,1
Sol (g)0,16

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Tečaj€/kn:7,53450