Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Pur deterdžent za posuđe Lemon 1,2 L
%

Pur Deterdžent Za Posuđe Lemon 1,2 L

2,99 €/kom

22,53 kn/kom
Cijena za j.m.: 2,49 €/l(18,78 kn/l)

Akcija traje do 29.06.2023.

NC 30 dana: 5,04 €/kom(37,97 kn/kom)

Pur Secrets of the Chef Lemon je sredstvo za ručno pranje posuđa s jakom snagom odmašćivanja koje pruža vrhunske rezultate čišćenja i pranja posuđa. Secrets of the Chef snažan je protiv masnoće jer čisti i najprljavije posuđe uz pomoć sode bikarbone, a omogućuje snažno odmašćivanje i borbu protiv tvrdokornih mrlja. Kombiniranjem sode bikarbone s mirisom limuna, Secrets of the Chef Lemon donosi vam osjećaj zadovoljstva u pranju posuđa čak i dok je masno. Ambalaža je načinjena od 100 % reciklirane plastike.

Opis proizvoda

ProizvođačHenkel Central Eastern Europe Operations GmbH, 1030 Wien, Erdbergstrasse 29, Austrija
Zemlja/mjesto podrijetlaAustrija
Upute za upotrebu/pripremuNakon svakog pranja ruke isprati u čistoj vodi, a osobe sa osjetljivom ili oštećenom kožom moraju se strogo držati uputstva za doziranje i izbjegavati duži dodir ruku s rastvorom sredstva za pranje.
BrandPur

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn