Tommy - Dućan na dlanu!

Raid klopka za mrave 1 kom

Raid Klopka Za Mrave 1 Kom

3,15 €/kom

Cijena za j.m.: 3,15 €/kom
Raid® klopka za mrave pruža učinkovitu zaštitu od mrava u kući, na balkonima i terasama. Prikladna je i za unutarnje i za vanjske prostore. Klopka sadrži prirodnu insekticidnu tvar koju mravi nose u mravinjak i koja efikasno uništava cijelu koloniju mrava, uključujući ličinke i maticu mrava. Raid® klopka za mrave djeluje nekoliko tjedana ovisno o veličini mravinjaka i rasprostranjenosti mrava. U slučaju većeg broja mrava i za postizanje najviše učinkovitosti postavite više klopki istovremeno. Klopku je potrebno postaviti u blizini mravinjaka ili na mjesta gdje se mravi kreću - niz zidove, uz vrata, ispod umivaonika ili iza namještaja.

Opis proizvoda

ProizvođačS. C. Johnson Italy S. r. l. , P. le M. M. Burke, 3, 20044 Arese (MI), Italija
Zemlja/mjesto podrijetlaEuropska Unija
Uvjeti čuvanjaČuvati daleko od hrane, pića i hrane za kućne ljubimce. Biocidni proizvod rabiti pažljivo. Prije uporabe uvijek pročitati deklaraciju i podatke o proizvodu.Čuvati izvan dohvata djece.
BrandRaid

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.